URGENT

L’ajuntament de Malgrat i l’institut català de l’energia han preparat un curs de conducció eficient.

Compartiu aquesta història

El curs, de 4 hores de durada, preten donar pautes per afavorir una conducció més eficient que permeti estalviar combustible, contaminació i diners.

El curs es farà el proper dia 17 de juliol en dos torns de 4 hores, un al matí i un a la tarda.
Amb el curs, que és gratuït, s’aprenen tècniques de conducció eficient que permeten reduir fins un 20% el consum de carburant i dur a terme una conducció més relaxada. Hi ha 12 places per al curs del matí, que s’impartirà de 9.30 h a 13.30 h i 12 més, per al de la tarda, que serà de 15.30 h a 19.30 h.

Aquests cursos són impartits per monitors del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC), són subvencionats per l’Institut Català d’Energia i l’únic requisit per a poder-los realitzar és tenir el carnet de conduir BLes inscripcions ja es poden formalitzar ja a l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics