URGENT

Ahir a la nit es va descobrir un cos en avançat estat de descomposició entre les roques de la platja de Lloret.

Compartiu aquesta història

Segons els bombers el cos ha estat trobat entre les roques a prop de la platja de Fanals de Lloret .

El cadàver va ser localitzat ahir a la nit, però ha estat a primera hora d’aquest matí quan un equip de submarinistes dels Bombers de la Generalitat i agents de la policia local de Lloret de Mar han rescatat el cos, un cop recuperada la claror.

Ja s’ha obert una investigació per esbrinar si hi ha alguna denúncia de persona desapareguda els últims dies en aquesta part de la Costa Brava que pogués coincidir amb les característiques físiques de la víctima.De moment, es desconeix si es tracta d’un home o una dona a causa de l’estat de descomposició en què es troba, han indicat les mateixes fonts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics