URGENT

Milers de petards, desenes de fogueres i unes quantes coques de St. Joan seran els protagonistes de la revetlla de demà

Compartiu aquesta història
La nit de demà dissabte serà la revetlla de St. Joan d’enguany. Al nostre municipi s’han autoritzat 20 fogueres, ja que està rigorosament prohibit fer fogueres sense el consentiment de l’administració.
Les fogueres més grans són als barris de St. Lluís i Sta. Maria. Ens ho explica Marc Penya, cap de la policia local, que també ens avança que aquesta nit de St. Joan s’amplia el servei de la policia amb més efectius al carrer.
La de demà és una nit on el risc d’incendi forestal es multiplica exponencialment pels petards i fogueres que s’encenen aquesta nit, és per això els cossos de seguretat demanen la màxima precaució, i que els menors estiguin sempre sota la vigilància adulta i moderació, perquè la nit de St. Joan s’atenen més intoxicacions alcohòliques i accidents de trànsit que no pas cremades.
Sobre la manipulació de petards el sergent Penya, ens recorda alguns consells. Demà també es reforçaran els serveis d’emergències d’ambilancies i bombers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics