URGENT

A finals d’aquests mes de setembre l’ACA iniciarà les reunions per tal de redactar el pla de gestió de la Conca de la Tordera.

Compartiu aquesta història

L’Agència Catalana de l’Aigua inicia les reunions participatives per a la redacció del pla de gestió de la futura Conca de la Tordera, reunions a les que s’ha convocat els agents socials, institucionals, mediambientals i econòmics per treballar en la definició i el seguiment dels plans de conca, que s’han de redactar d’aquí al 2009.

L’objectiu és crear un marc de debat i un espai de trobada perquè s’assentin les bases del procés i l’estudi que ha de realitzar una empresa especialitzada.Les reunions tindran lloc el dia 25 de setembre a Santa Coloma de Farners i el 27 a Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics