URGENT

Denuncien a 7 malgratencs per la seva participació en les protestes contra la tala d’arbres a Can Feliciano.

Compartiu aquesta història
Després que les aigües tornessin a calmar-se un cop el ple municipal que va acordar demanar a l’ACA que es replanteges la tala dels arbres centenaris de la zona de Can Feliciano, la polèmica torna de nou.

Segons ha pogut saber Ràdio Palafolls, l’empresa adjudicatària de l’obra, Hidrocanal SL, ha denunciat a 7 persones, membres de la plataforma, per l’aixecament de tanques, invasió de l’obra, i aturar-la. També es denuncia la manifestació il·legal que es van fer per protestar per la tala d’arbres.

La denúncia judicial els va arribar la passada setmana i aquests matí han passat pels jutjats a rebre la informació sobre els motius.

Acampada reivindicativa a Can Feliciano
Jaume Marés, portaveu de la plataforma i un dels denunciats, explica a RP, els motius que argumenta la denuncia;

Segons Marés la denuncia va acompanyada per un informe de la policia local de Malgrat en el que es dóna la versió dels fets, que Marés ha qualificat d’esbiaixada.

RP, s’ha posat en contacte amb l’empresa Hidrocanal SL que no ha volgut fer cap tipus de comentari sobre aquesta informació.

El judici sobre aquestes denúncies es veurà a finals del mes de novembre, sinó hi ha conciliació entre ambdues parts.

La polèmica es remunta a aquests estiu quan un moviment ciutadà va aturar la tala dels arbres de Can Feliciano, just davant de la caserna de la policia de Malgrat. La mobilització va provocar l’aturada de les obres a la zona, i un acord plenari aprovat per totes les forces de l’oposició, va demanar a l’ACA una revisió del projecte de cobertura de la riera de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics