URGENT

Dos morts aquests dissabte després d’estavellar-se l’ultralleuger que pilotaven i que havia d’aterrar a PLF.

Compartiu aquesta història

L’aparell on anaven ha caigut, per causes que es desconeixen, en una zona boscosa entre Blanes i Tordera. Les restes de l’avioneta han estat localitzades per un helicòpter dels bombers i es va haver de treballar durant tota la tarda per recuperar-ne els cadàvers. Ara s’investiguen les causes de l’accident.

L’aparell havia sortit a primera hora de la tarda de l’aeròdrom del Pla de Bages, a la població de Sallent. Cap a dos quarts de sis es va estavellar i va caure en una zona coneguda com a Mas Cremat quan anava cap a l’aeròdrom de Palafolls, on havia d’aterrar. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís de l’accident poc després de dos quarts de sis de la tarda.Un cop al lloc del sinistre, al costat de la carretera Gi-682, van trobar l’aparell amb les dues víctimes a dins; els bombers van mobilitzar cinc dotacions terrestres per poder-les rescatar. El pilot ha estat identificat com a Francisco A.A., un veí Barcelona de 48 anys, que segons han confirmat a el Periodico fonts properes era un pilot experimentat. La segona victima mortal es Fernando C.S. de 46 anys i veí del Prat de Llobregat.

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra van treballar tota la tarda de dissabte en la recuperació dels dos cadàvers. La jutge d’Arenys de Mar, va aixecar els cadavers al vespre i ha decretat el secret de sumari.L’avioneta era una FK14 Polaris, un aparell biplaça i monomotor amb una envergadura, comptant les ales de 9 metres i una longitud de prop de 6metres . El vol era particular i privat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics