URGENT

Els mestres encara no arriben a PLF.

Compartiu aquesta història
Tot i que el departament d’ensenyament de la Generalitat, va anunciar ahir que avui la situació estaria normalitzada, la veritat és que encara manquen mestres a les escoles del nostre municipi. La situació és igual a la que ja us anunciàvem ahir al matí; falten 3 mestres a Les Ferreries i 1 al Ceip Mas Prats.

Ahir es van fer nomenaments de mestres, però les vacants de mestres al nostre municipi no es van cobrir, tot i que com ja vam anunciar ahir, el director del Ceip Les Ferreries, Marià Mañé havia proposat alguns noms de mestres interessats en treballar al nostre municipi.

Mañé explica que la situació és la mateixa avui que divendres i comenta perque encara no es té substituts,

Protesta de l’any passat per la falta de professors
Per la seva banda el departament ha dit a RP, que avui es faran nous nomenaments i que si amb els d’avui encara no es cobreixen totes les vacants, demà dimecres s’obrirà l’espectre als mestres de secundària que vulguin treballar com a mestres de primària, solució que segons a reiterat Educació ha de permetre cobrir totes les necessitats a Catalunya.

L’any passat la incorporació de mestres de secundària a l’ensenyament primari ja va aixecar algunes crítiques, ja que la seva preparació està enfocada a nens molt més grans, tal i com explica el mateix Mañé:

Per tan si es compleixen les previsions de la Generalitat, dijous, les dues escoles de PLF haurien de tenir la plantilla docent completa, una setmana i 1 dia després de l’inici de les classes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics