URGENT

Aquests matí han començat a PLF unes classes de gimnàs per a la gent gran

Compartiu aquesta història

L’àrea de serveis socials del nostre consistori ha preparat unes classes de gimnàs dirigides especialment a aquests col.lectiu. Aquestes classes es faran els dimarts i dijous al matí tant a PLF centre com al barri de St. Lluís.
Així de 9 a 10 del matí les classes es fan al Palauet i just després, de 10 a 11 es fan a les instal·lacions del Forroll, al barri de St. Lluís.

Avui ha estat el primer dia d’aquestes classes, en les que poden participar obertament les persones interessada. Abans, però, cal que s’inscriguin a través de l’àrea de serveis socials de l’ajuntament de PLF.

Podeu informar-vos de 9 a 2 del migdia a les seves oficines, al carrer Francesc Macià 1 , primer pis. Podeu sol·licitar més informació al telèfon del consistori, 93 762 00 43, o bé a través del web de l’ajuntament; www.palafolls.cat

Aquestes classes de gimnàs són del tot gratuïtes .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics