URGENT

Palafolls ha d’avaluar i elaborar el seu pla de joventut local

Compartiu aquesta història
L’Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal del Maresme ha organitzat un seminari per formar i orientar els ajuntaments sobre com avaluar i com elaborar els Plans Locals de Joventut. El seminari va adreçat als serveis tècnics municipals.

L’ajuntament de PLF juntament amb 7 consistoris més de la comarca s’han inscrit a aquest seminari que tindrà lloc al Consell Comarcal del Maresme en un total de 5 jornades de treball que comencen avui mateix. En el decurs de les sessions, es combinarà contingut teòric i treball pràctic sobre tots aquells elements que ajuden a avaluar un Pla Local de Joventut i a elaborar-ne un de nou.Palafolls va aprovar el seu pla de joventut vàlid entre el 2004 i el 2007, i per tan cal fer-ne una valoració i després redactar-ne un de nou segons les conclusions.

El pla de joventut ha de traçar les línies bàsiques d’actuació i objectius sobre la política juvenil del nostre consistori en el període dels propers 4 anys.
L’Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal del Maresme, vol ajudar els serveis tècnics municipals a tenir enllestit el seu nou Pla Local de Joventut, o l’avaluació del vigent, el gener de 2008.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics