URGENT

La primera llar d’infants pública de Malgrat podria començar a funcionar al proper mes de novembre.

Compartiu aquesta història

Tot i que les previsions d’inici del servei eren aquests mes de setembre, finalment la llar d’infants pública de Malgrat de Mar, la primera de la població, podria obrir les portes al mes de novembre vinent. Ja aquests últim ple municipal es va encarregar la gestió de l’equipament a una empresa privada. La periodització ens l’ha explicat la regidora d’ensenyament de Malgrat, Carme Aubanell:

El passat mes de Març es va haver d’enderrocar part de l’encofrat de les obres de la llar d’infants, ja que un anàlisi del formigó utilitzat desvetllava que no garantia els mínims de durabilitat i resistència, pel que el consistori malgratenc i l’empresa constructora van decidir enderrocar part de les obres fetes fins el moment, cosa que ha dilatat el termini d’acabament de l’obra. Tot i això la mateixa Aubanell explica que sense aquests problema puntual, les classes potser tampoc haguessin començat abans.

La llar d’infants de Malgrat, que en principi tindrà 102 places per a alumnes d’entre 0 i 3 anys, es troba en els terrenys de l’antiga caserna de la Guardia Civil, al carrer Doctor Marañon.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics