URGENT

Cap de setmana ple d’activitats i per a tots els gustos.

Compartiu aquesta història
Aquests vespre es fa a PLF la xerrada de les 1000 i una nits. Aquesta setmana el país protagonista de la xerrada és Nicaragua, a carrec de doas habitants de San Isidro, la població nicaraguenca agermanada amb PLF, i d’una palafollenca que ha viscut llargues temporades al país centreamericà. La sessió començarà a les 9 del vespre al MiD.

Demà dissabte arribarà al nostre municipi la 6a festa Okupem el Parc. Aquesta festa a PLF es celebra al molí d’en Puigverd i ho fa amb un sopar popular a les 9 del vespre i amb dues activiats més. La Primera és la narració de contes de la selva africana a càrrec de Inongo Vi- Makome, del Camerun. La festa acabarà amb un concert de flamenc fusió amb Atientas. Aquesta festa Ocupem el Parc és part del programa de coneixement del parc del Montnegre el Corredor.

Avui comença a les 5 la Fira de Calella i L’alt Maresme, una fira que s’allargarà fins diumenge, com ja saben la Fira enguany té el continent asiàtic com a convidat. La 27a Fira de Calella i l’alt Maresme té més de 150 expositors repartits en els 20000 m2 dels que disposa. L’entrada general costa 3€ i és una de les més importants de la nostra zona.
I aquests cap de setmana també hi ha Fira d’entitats a Blanes, que espera reunir prop de 10.000, els mateixos visitants de l’any passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics