URGENT

Demà és un dia crucial pel futur de la Depuradora de l’Alt Maresme.

Compartiu aquesta història
Demà dimarts el director de l’ACA, Manel Hernandez, s’entrevistarà amb l’alcalde de Pineda i amb els portaveus dels diferents partits pinedencs per mirar de desencallar la polèmica instal.lació de la depuradora de La’lt Maresme que ha de donar servei a 5 poblacions de la zona; Calella, Pineda, Sta Susanna, Malgrat i PLF..

L’ACA és qui té la decisió final i segons s’ha sabut, la reunió és de màxima importància perquè en pot sortir, amb tota seguretat, una decisió definitiva i inamobible. Recordem que l’ACA ha mantingut la proposta de fer la Depuradora a primera línia de mar, al costat de la decantadora i el cementitri de Pineda, on des de sempre hi ha hagut un fort rebuig popular. L’últim ple municipal de Pineda demanava a l’ACA que es replanteges el projecte i que es tornes a considerar l’antiga Pedrera del Montpalau com a indret per a fer la depuradora. La visita de l’ACA a Pineda serà demà al matí. I per la tarda hi haurà reunió de tots els alcaldes implicats, entre ells el de PLF, amb el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar .

La depuradora està pendent de construcció des de fa 15 anys, i abans d’octubre s’ha de prendre la decisió definitiva, per tal de no perdre un ajut de 14 milions d’euros de la Unió Europea.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics