URGENT

La Fira de Calella segueix amb èxit de públic

Compartiu aquesta història
La fira va començar divendres i continuarà avui dilluns, amb 160 expositors al passeig Manel Puigverd de Calella.

Enguany la Fira té com a tema del monogràfic el “Festival Àsia”, que promou Casa Àsia des de Barcelona. Aquests festival ja fa sis anys es celebra a Barcelona i Madrid i enguany Calella acull bona part del Festival i s’afegeix al circuit cultural que promou Àsia al nostre país.
En el recinte firal, també es pot visitar una exposició fotogràfica sobre el 40 aniversari de la Creu Roja a la ciutat de Calella. Actualment la Fira rep uns 160 expositors, dels quals només un 30% es substitueix d’un any per l’altre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics