URGENT

L’ajuntament de Malgrat promourà les polítiques d’igualtat entre les dones.

Compartiu aquesta història

Per això el consistori ha preparat diferents activitats durant aquests proper mes d’octubre. Entre aquestes activitats es troben l’exposició una la biblioteca, que sota el nom”amor” amb interrogant girarà entorn a la violència de genere.

Aquesta exposició estarà oberta a partir del 15 d’octubre. També està previst un taller d’autoestima femenina, pel que s’ha de fer inscripció prèvia a la regidoria d’acció social. El taller que es fa en 4 sessions és gratuït i amb places limitades.

També està previst un taller sobre “La sexualitat des d’una mirada de dona” a càrrec de l’entitat El Safareig. Serà el dia 9 d’octubre de 4 a 8 del vespre. Aquest taller també és gratuït.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics