Les valoracions a Pineda sobre aquests canvi d’ubicació de la depuradora no s’han fet arribar.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un dels moviments més actius contraris a la ubicació de la depuradora a la façana marítima de Pineda, ha estat l’associació de veïns de Bellamar, la zona habitada més propera a la zona prevista fins ahir per ubicar la depuradora. El seu president Jaume Calders, es mostra satisfet per que l’ACA hagi finalment rectificat les seves intencions.

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, també s’ha mostrat content per deixar d’afectar la façana marítima del municipi.

Pineda ja té construït un quilòmetre de canonades corresponents aquests projecte de Montpalau, situat a la zona del passeig marítim. De fet una de les primeres actuacions previstes a Pineda és continuar amb aquestes canonades el més aviat possible per no afectar la temporada turística.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics