URGENT

L’ajuntament de Malgrat continua sense fer declaracions sobre l’arbreda de Can Feliciano.

Compartiu aquesta història
A principis de mes, es va celebrar a Malgrat de mar el ple en el que es va aprovar, amb els vots favorables de tota l’oposició i amb els vots en contra de l’equip de govern socialista, demanar a l’ACA un replentejament del projecte de canalització de la riera de Malgrat de mar, per tal de respectar els arbres centenaris de la zona de Can Feliciano.

Aquests ple es convocava després de dies de protesta dels veïns de Malgrat que van evitar amb mobilitzacions que es talessin els arbres.

Després del ple no hem conegut l’opinió de cap membre del govern municipal de Malgrat, que declina sempre fer qualsevol tipus de declaracions.

La passada setmana Ràdio Palafolls avançava que l’empresa adjudicatària de l’obra de canalització de la riera havia denunciat a set veïns de Malgrat, entre ells a un regidor d’Esquerra de la població, per entrar en unes obres sense permís i aturar-les. L’endemà el diari el Punt afegia que la denuncia també l’havia fet l’Ajuntament de Malgrat de mar. No en va la denuncia anava acompanyada per un informe de la policia local de Malgrat. Nosaltres hem volgut parlar amb Valentín Rodríguez, regidor de governació de Malgrat de Mar, i per tan responsable del cos de seguretat del municipi. No ha fet declaracions valorant la problemàtica suscitada, però sí ha volgut aclarir que l’informe de la policia es una diligència informativa al fiscal, una practica habitual en els cossos de seguretat.

Recordem que un dels denunciats, el portaveu de la plataforma creada per salvar els arbres, Jaume Marés, va qualificar en el seu dia la informació reflexada en l’informe policia, com a esviaxada. La data del judici de faltes per aquestes 7 persones s’haurà de veure el proper 21 de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics