URGENT

La l’ampliació de la llar d’infants podria estar enllestida a principis d’any.

Compartiu aquesta història
Tot i que les previsions que feia el consistori palafollenc a les acaballes del mes de juny era inciar les obres d’amplició de l’actual llar d’infants durant el mes de setembre, la realitat és que encara no han començat, cosa que enderrereix la posada en funcionament d’aquesta ampliació que ha d’incloure un menjador, un aula i un dormitori.

Actualment a la llar d’infants de PLF, hi ha 130 nens repartits en dos centres. La mllar propiament dita acull a 112 nens i nenes, mentre que l’annexe habilitat ja el curs passat a les antigues escoles de PLF, a la plaça del Fòrum palatiolo, acull enguany una vintena d’alumnes.

El problema és que els usuaris d’aquests annexe no disposen dels mateixos serveis que la resta d’infants de la llar, cosa que ha provocat alguna queixa. Ens ho explica Sonia Albendín, presidenta de l’AMPA de la llar d’infants municipal de PLF.

Albendín assegura que la directora del centre educatiu ja els ha assegurat que les obres són imminents i que en uns tres mesos podria estar finalitzada la fase d’ampliació de la llar d’infants de PLF, i que per tal s’hi puguin acollir als més de 130 nens i nenes que acull el centre educatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics