Ahir al vespre es va declarar un incendi a la zona del Moli Vell de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
A les 8 del vespre la policia local de PLF rebia comunicació Telefónica d’un incendi que es va produïr just rera les antigues instal.lacions del restaurant Moli Vell, a l’antic camí del mig. L’incendi forestal va estar actiu aproximadament uan hora, el que van trigar els serveis d’emergència a extingir el foc.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar 6 dotacions terrestres del bombers de la Generalitat, dels parcs de Malgrat, Lloret, Pineda, Hostalric, Tordera i Sant Celoni, així com agents de la policia local de PLF, Malgrat i Mossos d’esquadra.

Incendi d’anit al Molí Vell. FOTO: Ràdio Palafolls

El vent que bufava ahir al vespre va ser un dels inconvenients per extingir l’incendi, ja que escampava les espurnes, per això els bombers van controlar el foc just una hora després que es declarés l’incendi, ca les 9 del vespre .

Segons fonts dels bombers de la Generalitat l’incendi va cremar uns 3000 m2 de sotabosc i matoll baix.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics