URGENT

La pluja obliga a tallar durant més de sis hores la carretera del pont del pixota.

Compartiu aquesta història
L’abundant pluja que va caure ahir a la comarca del Maresme ha obligat a tallar aquesta matinada la carretera BV-6001, la que uneix Blanes i Malgrat, a l’altura de Palafolls a causa de la gran acumulació d’aigua entre a la zona habitual de sota el pont del ferrocarril .
La carretera ha estat tallada des de ¼ de 3 de la matinada i fins quasi bé les 9 del matí. El trànsit ha hagut de ser desviat per la carretera BV-682, la carretera d’accés a la costa Brava.Segons dades de l’observatori meteorològic de St. Genís de PLF, aquesta nit s’han recollit 6 litres i mig per metre quadrat .
També cal destacar que la mínima d’aquesta matinada ha estat la temperatura més baixa del que portem de mes, amb 7 graus centígrads.
Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, no hi ha hagut danys personals però a Blanes, on hi ha hagut fortes precipitacions, els bombers han hagut de fer quatre sortides per inundacions en baixos de vivendes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics