La pluja obliga a tallar durant més de sis hores la carretera del pont del pixota.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
L’abundant pluja que va caure ahir a la comarca del Maresme ha obligat a tallar aquesta matinada la carretera BV-6001, la que uneix Blanes i Malgrat, a l’altura de Palafolls a causa de la gran acumulació d’aigua entre a la zona habitual de sota el pont del ferrocarril .
La carretera ha estat tallada des de ¼ de 3 de la matinada i fins quasi bé les 9 del matí. El trànsit ha hagut de ser desviat per la carretera BV-682, la carretera d’accés a la costa Brava.Segons dades de l’observatori meteorològic de St. Genís de PLF, aquesta nit s’han recollit 6 litres i mig per metre quadrat .
També cal destacar que la mínima d’aquesta matinada ha estat la temperatura més baixa del que portem de mes, amb 7 graus centígrads.
Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, no hi ha hagut danys personals però a Blanes, on hi ha hagut fortes precipitacions, els bombers han hagut de fer quatre sortides per inundacions en baixos de vivendes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics