URGENT

El consistori de PLF es replanteja el projecte de la passera que ha d’unir el centre de PLF amb el Barri de St Lluís.

Compartiu aquesta història
En la darrera sessió plenària, es va evidenciar la impossibilitat de realitzar el projecte original i previst, pel seu alt cost econòmic. Tan és així que al concurs públic, sols es va presentar una empresa que superava amb escreix la previsió econòmica del projecte.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va explicar en el p`le que les diferents rampes per salvar el desnivell de la muntanya d’En Jordà feia encararir el preu i de retruc feia que els usuaris haguessin de recorrer una llarga distància real, ja que per salvar un metre de desnivell calia fer 3 metres de rampa cap a una banda i 3 cap a l’altra cosa que feia inviable el projecte original.

Per això el mateix alcalde va proposar un nou disseny per a la passera. Escoltem la proposta de Valentí Agustí.

Segons Agustí aquesta nova passera seria més econòmica i més humana i integrada al paisatge.

Segons es va acordar al ple, s’obrirà un nou concurs públic per buscar projecte, arquitecte i empresa que l’executi, tot en el mateix concurs públic. Les bases d’aquests nou concurs seran de simples indicacions, una d’elles que no es pot superar el 760 mil € previst en el primer projecte.

D’aquest pressupost, el 30% estarà assumit pel Pla únic d’Obres i Serveis de Catalunya, mentre que la resta estarà assumit pel consistori de PLF.

Aquesta passera, que ha d’unir el centre de PLF amb St. Lluís, per a vianants i bicicletes, podria estar acabada a principis de l’any 2009, ja que la periodització explicada al ple, permetria 1 mes per presentar els avantprojectes, 2 mesos per realitzar el projecte definitiu i 6 per executar l’obra.

CIU, a l’equip de govern, va demanar que es contemplin totes les mesures de seguretat en aquesta nova passera. El PP va felicitar a l’alcalde de PLF per donar-se compte que el primer projecte no era factible i ICV EUA, va considerar que caldria seguir l’evolució d’aquests projecte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics