URGENT

Mas Carbó ja té més a la vora una solució a la seva entrada i sortida per la N2.

Compartiu aquesta història

El ple de divendres va encarregar als serveis tècnics que s’estudií un altre sistema d’entrada i sortida de la urbanització, una reivindicació de fa més de 10 anys.

L’opció més factible és la de tancar l’actual sortida a la Nacional i allargar la carretera fins a la rotonda de Sant Genís, tal i com explica l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Aquesta sembla una de les solucions més factibles. Per la seva banda CIU va demanar que s’estudies també la realització d’una altra sortida, en aquests cas per la rotonda de Mas Reixach i així poder tenir-ne dues sortides. Escoltem a Xavier Dalmau.

Imatge del ple de divendres. FOTO: Ràdio Palafolls

L’alcalde va explicar que aquesta és una solució que ja s’havia contemplat i fins i tot ja es tenien contactes amb un bar de nit de la zona, l’antic Venus, per tal d’asfaltar una nova sortida en aquesta rotonda de Mas Reixach, per tal de posar el dia la legalitat del bar. Finalment però el bar es veurà obligat a tancar i per tant aquesta solució de moment no serà factible.

El PP per la seva banda va recordar la possibilitat de fer una rotonda en l’actual sortida i així poder distribuir el trànsit. Aquesta és una solució que ja van contemplar, segons Oscar Bermán, en el seu dia, quan el PP governava a Madrid.

Bermán va demanar que l’ingenier incluiís aquesta proposta a l’estudi.
Al final totes les formacions van votar a favor d’encarregar aquest estudi per eliminar l’actual sortida de Mas Carbó a la N2

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics