L’escola d’adults ha rebut 155 inscripcions per als diferents cursos que prepara per enguany.

La passada setmana es van realitzar les matrícules als diferents cursos que prepara l’escola d’adults per aquests últim trimestre de l’any.

Degut a l’èxit i a la quantitat de gent que s’ha quedat sense plaça, s’ha decidit ampliar el període de matrícula una setmana més. D’aquesta manera fins aquests proper divendres encara hi ha temps de matrícular-se a l’escola d’adults.

Damaris Fernandez, coordinadora de l’escola d’Adults de PLF explica a aquesta emissora quin són els cursos més sol.licitats.
Precissament avui dilluns comencen alguns dels cursos de l’escola d’adults. Es tracta dels cursos de Llegir i escriure, els de graduat en ESO i el de castellà per estrangers . La resta de cursos s’aniran iniciant durant aquests mes d’octubre.

També es prepara un curs de llegir i escriure al barri de St Lluís, a la fàbrica el Forroll. Per aquests curs, que es faria de tardes, encara hi queden places. Els interessats poden trucar al 93762 0611, dimarts, dimecres i dijous en horari de tarda.

El nombre de matrícules d’aquests primer trimestre del curs, ja representa el 86% del total de les matrícules fetes en tot el curs de l’any passat, cosa que fa suposar que enguany l’escola d’adults batra el seu propi record d’estudiants. Tot plegar, segons Damaris Fernandez, confirma que els cursos oferts són d’interès.

L’oferta formativa de l’escola d’adults es consolida amb cursos d’informàtica, d’idiomes, i d’altres amb molt d’èxit com el de tast de vins o llengua de signes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics