URGENT

La llar d’infants de Malgrat tindrà 61 places.

Compartiu aquesta història

Tot i que en un principi la instal·lació havia de ser per a 120 places aquests primer curs sols tindrà la meitat de places disponibles.

D’aquestes 61 places, 40 seran per a alumnes d’entre 2 i 3 anys, 13 per a nens d’entre 1 i 2 anys i 8 places per alumnes de 0 a 1 anys.

Segons les dades facilitades per l’ajuntament de Malgrat de Mar, que avui comença les preinscripcions del nou centre, el servei començarà el proper dia 5 de novembre a les noves instal.lacions del carrer dc. Marañon.

Les quotes que pagaran els pares, pel servei d’escolarització, un total de 5 hores diàries, és de 140€ mensuals, més la matricula que sumen 110€.
El preu és molt superior, per exemple que el de PLF, on es paga 53 € de matrícula i 95€ de mensualtitat.

L’horari d’escolarització és de 9 a 12 del migdia i de 3 a 5 de la tarda. També s’ofereix el servei de menjador i de canguratge. Aquests últim servei permet ampliar de 2/4 de 8 a les 9 del matí i de 5 a 6 de la tarda, l’estada de l’infant al centre. Els dos serveis es cobren per separat.

La nova llar d’infants pública del municipi obrirà 11 mesos a l’any, ja que el mes d’agost quedarà tancada. Avui han començat les preinscripcions de la llar d’infants pública, la primera de Malgrat de Mar, i s’allargaran fins el proper dia 9 d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics