URGENT

Dilluns comença la campanya antigripal a PLF on es preveuen unes 1500 vacunacions.

Compartiu aquesta història
El Departament de Salut iniciarà dilluns la campanya de vacunació contra la grip, en la qual s’aplicaran de forma gratuïta prop de 1.500.000 dosis de vacuna antigripal a tot Catalunya, tant en persones pertanyents a grups de risc com en els altres grups de població a qui va adreçada.

La temporada 2005-2006 es van distribuir a Catalunya més d’un miliop 300 mil vacunes als centres d’atenció primària catalans. Això va suposar que un 70,2% de les persones susceptibles de vacunació, van prendre aquesta mesura.

La vacunació antigripal s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip. La població de risc ens l’explica Begoña Lopez del servei d’infermeria del CAP de PLF.

El virus comú de la grip
Enguany les persones que vulguin vacaunar-se contra la grip poden sol.licitar visita al CAP de PLF, amb antel.lació. Begonya Lopez, ens explica com funcionen les comunicacions aquesta campanya antigripal.Segons el CAP les persones que ja tenen concertada una visita mèdica, ja se’ls aplicarà la vacuna sense necessitat de concertar una altra visita.
Telf del CAP de PLF: 93 762 04 53

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics