URGENT

El PP i ICV volen més informació medioambiental sobre les obres d’Inditex a poligon de Can Puigverd.

Compartiu aquesta història
En el passat ple municipal les dues formacions van demanar explicacions sobre les obres que està afectuant l’empresa Gallega a PLF.
Segons les dues formacions es desconeix l’informe d’impacte ambiental de l’obre.

Òscar Bermán del PP va qüestionar que el projecte de la nova planta d’Inditex compleixi el pla general, i va assegurar que no ha vist cap informe medioambiental.

En la mateixa línia, Juan Andrés Osorio, d’ICV, va denuncia el que considera una barbarie medioambiental i la poca informació sobre l’informe de L’ACA.

Per la seva banda l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va recordar que la zona no tenia cap valor medioambiental especial i que els informes existeixen, i que les obres segueixen tots els preceptes del pla general. Agustí a més assegura està content de com van les obres.

Agustí també va convidar als regidors a visitar la zona d’obres amb els tecnics municipals per comprovar el desenvolupament de les obres.
Inditex preveu instal·lar a PLF un centre logístic de 80000 m2, en una zona de 24 hectàrees de terreny a la zona de Can Puigverd, molt a la vora d’on ja disposa d’un altre centre logístic, però al terme de Tordera. Segons va anunciar l’empresa la intenció és posar-lo en funcionament a mitjans de l’any que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics