El PP i ICV volen més informació medioambiental sobre les obres d’Inditex a poligon de Can Puigverd.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
En el passat ple municipal les dues formacions van demanar explicacions sobre les obres que està afectuant l’empresa Gallega a PLF.
Segons les dues formacions es desconeix l’informe d’impacte ambiental de l’obre.

Òscar Bermán del PP va qüestionar que el projecte de la nova planta d’Inditex compleixi el pla general, i va assegurar que no ha vist cap informe medioambiental.

En la mateixa línia, Juan Andrés Osorio, d’ICV, va denuncia el que considera una barbarie medioambiental i la poca informació sobre l’informe de L’ACA.

Per la seva banda l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va recordar que la zona no tenia cap valor medioambiental especial i que els informes existeixen, i que les obres segueixen tots els preceptes del pla general. Agustí a més assegura està content de com van les obres.

Agustí també va convidar als regidors a visitar la zona d’obres amb els tecnics municipals per comprovar el desenvolupament de les obres.
Inditex preveu instal·lar a PLF un centre logístic de 80000 m2, en una zona de 24 hectàrees de terreny a la zona de Can Puigverd, molt a la vora d’on ja disposa d’un altre centre logístic, però al terme de Tordera. Segons va anunciar l’empresa la intenció és posar-lo en funcionament a mitjans de l’any que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics