URGENT

3500 parelles catalanes celebren les seves noces d’or a Sta Susanna.

Compartiu aquesta història

Unes 7.000 persones de Catalunya que estan casades o viuen amb la seva parella des de fa 50 anys participaran en el programa Noces d’Or de la Generalitat, creat el 1989 i que consisteix a una estada de cinc dies i quatre nits en un hotel de Santa Susanna.

La iniciativaha començat avui dimecres i s’acabarà aquest 22 de desembre. El programa es basa en l’atenció i dinamització de les persones grans i, al seu torn, suposa un reconeixement a les parelles que han viscut uns anys difícils de la història recent del nostre país.

Sta Susanna és des de fa anys la seu habitual d’aquest programa de Noces d’Or de la Generalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics