URGENT

PLF prepara un curs de treballador familiar.

Compartiu aquesta història
Es tracta d’un curs de 750 hores adreçat a les persones aturades, per tal de formar nous treballadors familiars.
El curs tindrà dues vessants, la teòrica i la pràctica, que es realitzarà en una empresa ordinària. El curs és una acció formativa subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.
El curs s’iniciarà el proper dia 19 d’octubre i finalitzarà a principis del mes de juny. Les classes es faran de 9 del matí a 2 del migdia de dilluns a divendres al MiD de PLF.-

Un Treballador Familiar és una professional del camp social que forma part d’un equip interdisciplinari. Es caracteritza per una intervenció directa, tant al domicili de l’usuari, com la seva intervenció grupal, tenint en compte el marc familiar, amb diferents col·lectius.

Els objectius de les activitats d’un T.F. van adreçats a afavorir una millor qualitat de vida de les persones ateses.

Les persones interessades en aquests curs poden assistir aquests proper dilluns dia 8 d’octubre a una reunió informativa en el que s’explicaran els continguts, el programa, calendari i horari, terminis d’inscripció del curs, així com també es donaran a conèixer les sortides professionals amb les que compten els treballadors familiars.
Aquesta reunió informativa es farà el proper dilluns a les 11 del matí al teatre municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics