URGENT

Els hotelers de la costa del Maresme valoren aquesta temporada com a Bona.

Compartiu aquesta història

Un cop tancat el mes de setembre arriba el moment de fer valoracions sobre la temporada turística d’enguany. Segons el gremi d’hosteleria del Maresme, la campanya d’aquests 2007 ha estat molt similar a la de l’any 2007. El seu president, Santiago Garcia Nieto destaca que tot i que l’ocupació ha estat bona, no és una dada tan significativa com la de la despesa dels turistes a casa nostre. Segons Garcia Nieto, cada cop els turistes es gasten menys i això fa que sigui més dificil passar la temporada amb èxit.

Segons les dades del gremi el mes d’agost l’ocupació a la comarca va ser del 82%, el mes d’agost del 90% i al setembre la xifra serà molt semblant a la de juliol.

Nieto assegura que la zona turistica més forta de la comarca és la de Malgrat i Sta Susanna, seguida de Pineda i Calella. També ha explicat a RP que la majoria de turistes són anglesos i alemanys. El turisme d’aquestes nacionalitats representa el 70% dels que ens han visitat aquests any.

En el global dels mesos d’estiu l’ocupació mitjana als hotels de la comarca s’ha situat en el 85%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics