URGENT

RP i L’ajuntament preparen un autocar per anar a veure Gospel Viu a Girona.

Compartiu aquesta història
El proper dia 20 d’octubre la formació palafollenca Gospel Viu actuarà a l’auditori de Girona acompanyat per l’orquestra de cambra de l’Empordà i flharmònica de Catalunya. Es tracta d’una adaptació simfònica del seu segon espectacle the Gospel Experience.Aquesta revisió simfònica, tindrà dos únics episodis. El primer el proper dia 20 d’octubre al vespre, i es repetirà el dia 10 de novembre per tal d’enregistrar un CD i un DVD de l’expectacle.

Amb motiu d’aquests concerts l’ajuntament de PLF, aquesta emissora i el mateix grup han organitzat un autocart per anar a veure el concert del dia 20 d’octubre a l’auditori de Girona.

El cartell de l’actuació del dia 20 d’octubre a Girona
El preu de l’autocar i de l’entrada a platea és de 20€. De fet sols es paga l’entrada ja que l’autocar és finançat al 100% pel consistori palafollenc. La sortida de l’autocar serà a 2/4 de 8 del vespre des del parc de Joaquim Ruyra, i l’inici del concert es farà a les 10 del vespre

El paquet d’entrades amb autocar sortiran a la venda la propera setmana al MiD, i ho farà en 4 únics dies de venda; a partir del dia 8 i fins el proper dia 12 d’octubre, en horari de 5 a 9 de la tarda. Aquesta promoció té un nombre de places limitades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics