URGENT

Aquests dies ha aparegut a internet una pàgina que explica suposades interioritats de la policia local de Pineda.

Compartiu aquesta història

Internet torna a estar al centre de la polèmica a Pineda per l’aparició d’un blog dels anomenats confidencials, que pretenen de forma anònima denunciar fets.

El nou blog està dedicat a explicar les que podrien ser interioritats del cos de la policia local de la població maresmenca. Podrien ser, ja que es tracta d’un blog a internet i anònim.

suposada fotografia de l’interior d’un vehicle policial pinedenc

Entre altres coses, el blog critica el sistema de promoció interna del cos de seguretat, acusar al cap de la policia de no tenir estudis, denuncia l’estat dels vehicles oficials del cos de seguretat, i denuncia també la presència de fotografies pornogràfiques dins d’ordinadors d’atestats de la comissaria pinedenca.

El blog es va crear el 28 de setembre passat, i ha creat una polèmica al municipi.

Podeu accedir al bloc AQUÍ (Font; Diari Maresme)

AMPLIACIÓ 13.30
A les 13.04, l’ajuntament de Pineda ha fet el següent comunicat de premsa:
L’Ajuntament de Pineda de Mar lamenta l’aparició d’un bloc anònim que malmet la imatge de la Policia Local. El consistori és coneixedor de fa temps dels continguts i està treballant per posar-hi solució el més aviat possible.
Pineda de Mar, 04 d’octubre del 2007.
L’Ajuntament de Pineda de Mar és coneixedor de la recent aparició d’un bloc a Internet que explica interioritats del cos de Policia Local. Un bloc emparat en l’anonimat i impunitat que permet Internet per difondre comentaris i informacions que malmeten la imatge de la Policia Local i al mateix temps de l’Ajuntament de Pineda de Mar. Les situacions que s’exposen en el bloc són conegudes des de fa temps per l’Ajuntament de Pineda de Mar que està treballant per tal de trobar-hi solució, tant a nivell d’infrastructures com d’organització.
Tot i que sembla evident que les fonts del bloc són internes de la Policia Local, l’Ajuntament de Pineda de Mar ratifica la seva confiança en tots els membres d’aquest cos de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics