URGENT

Avui el ple de Malgrat de Mar licitarà les obres de millora del Passeig de llevant.

Compartiu aquesta història
El passeig, que compren des de l’estació de Malgrat i carrer de Mar, a primera linea de platja, està molt malmés i presenta alguns desperfectes. Es per això que el consistori de Malgrat avui licitarà les obres de rehabilitació del passeig d’aquests passeig.

El ple d’aquests vespre de l’ajuntament de Malgrat de Mar, començarà a les 7, com és ja habitual en aquesta nova legislatura i conté 9 punts en l’ordre del dia.
Entre aquests punts també cal senyalar la moció que ha presentat el grup de CIU que insta al consistori a demanar el restabliment de la línia de ferrocarril entre Mataró i l’aeroport de BCN, una moció que els convergents van presentant a diferents ajuntaments i que fa pocs dies es va aprovar a Pineda de Mar.

El d’avui serà el primer ple després de l’anunci de L’ACA que estudiarà nous projectes per tal de no afectar medioambientalment els arbres de Can Feliciano, una de les fortes polèmiques que hi ha hagut a Malgrat en els últims mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics