URGENT

El web d’informació de RP arribarà aquesta setmana a les 4000 visites.

Compartiu aquesta història
El mes de febrer va començar a funcionar el web de notícies d’aquesta emissora, en període de proves. Proves que han acabat aquest mes de setembre amb l’entrada en funcionament del web definitiu.

En el web es recullen les informacions més destacades de la jornada del nostre municipi i de la comarca, catalogades per dies i mesos. En aquests mesos de funcionament el web de noticies ha registrat prop de 500 notícies, la gran majoria de PLF, però també de Malgrat, Blanes o Lloret.

Cal destacar que durant els 15 dies de la campanya electoral, aquesta emissora va posar en funcionament un altre bloc, especialment dedicat a la informació electoral, i que va registrar prop de 1200 visites en els 15 dies que va estar activat, temps en el que es van publicar unes 90 noticies.
El dia de més visualització de noticies va ser el dia en el que RP va fer públic els resultats de l’enquesta electoral realitzada pels serveis informatius d’aquesta emissora sobre estimació de vot, el passat 21 de maig, en el que es van registrar un centenar d’entrades.
El web és actiu a través de www.radiopalafolls.com.
També en aquesta adreça es pot accedir a la radio per internet, un servei que en aquests últim mes i mig han utilitzat unes 500 persones per escoltar des del seu ordinador RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics