URGENT

L’obra de teatre L’Èric i l’exèrcit del Fènix arribarà a PLF aquests mes d’octubre.

Compartiu aquesta història
L’obra de teatre L’Èric i l’exercit del Fènix arribarà a PLF aquests mes d’octubre.

L’obra de teatre es base amb el que li va passar a Èric Beltran, un jove lloretenc de que l’any 2004 va ser acusat de terrorisme i finalment va haver d’anar a declarar a Madrid. El jove de Lloret havia enviat un correu electrònic a conegudes empreses demanant-los que etiquetessin els seus productes en català, signant com a cap de l’Exèrcit del Fènix.

El director de l’obra i Èric Beltran

Al mes de gener d’aquests any es va estrenar una adaptació dels fets per al teatre a càrrec de Víctor Alexandre, que assegura que l’obra es centra en les conseqüències que aquests fets van tenir no tan sols en la vida de l’Èric, sinó també en la dels seus pares i del seu germà’.

En aquests any l’obra s’ha representat amb èxit en diferents escenaris catalans i arribarà al teatre municipal de PLF el proper dia 21 d’octubre a la tarda. Segons ha pogut saber aquesta emissora és probable que el propi Eric Beltran assisteixi a la representació del nostre municipi el proper dia 21.
Encara falta concretar exactament l’hora de la representació, i acabar de lligar alguns serrells del contracte, però segons hem pogut saber el dia de la representació.

L’obra de teatre, que dura poc més d’una hora, està representada des de l’any passat per els televisius Albert Roca, Rosa Andreu i Santi Ibáñez entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics