URGENT

L’ajuntament de Malgrat de Mar preguntarà al consistori palafollenc per la col.locació d’una creu de terme en terrenys malgratencs.

Compartiu aquesta història
Aquesta setmana han aparegut diferents creus delimitant el terme municipal de PLF. Les creus, sobre un pavater de color verd, tenen la intenció de delimitar el terme municipal de PLF, tal i com es feia antigament. El problema és que l’Ajuntament de Malgrat ha detectat que una d’aquestes creus instal.lades per l’ajuntament de PLF es troba dins el seu territori, motiu pel qual demanarà explicacions al consistori palafollenc.

La denuncia la feia el grup municipal d’ERC en el ple del consistori d’ahir. Marc Monguilod, regidor republicà de Malgrat explica on es troba aquesta creu de la polèmica.

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy assegurava ahir no tenir constància d’aquests fet i que per tan demanaria explicacions al seu homòleg palafollenc.

En la sessió es van estendre els rumors sobre què eren aquestes creus aparegudes aquesta setmana en diferents indrets, com per exemple a la rotonda del barri de St. Lluís. Precisament aquesta creu de St Lluís, ha aparegut amb rams de flors cosa que feia sospitar que es tractés d’una campanya de sensibilització viària.

Per la seva banda l’alcalde de PLF Valentí Agustí, ha explicat aquests matí a RP que les creus són per delimitar el terme municipal de PLF, i que si realment aquesta creu es troba en terrenys malgratencs es traurà immediatament.

El consistori de PLF ha instal.lat 4 creus de terme a PLF, una la del pont del Pixota, origen d’aquesta polèmica, la de l’entrada al barri de St. Lluís, una altre a Miralles i un altra a l’entrada del polígon industrial de Palafolls venint de Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics