El convergent Felip Puig es reuneix amb els responsables de CiU a l’Alt Maresme

El portaveu de CIU al parlament de Catalunya, Felip Puig estarà de visita avui a la nostra comarca, i aquesta tarda, a 2/4 de 6, es reunirà amb tots els caps de llista de la federació al Centre Cultural de Malgrat de .

Aquesta trobada, que tindrà un format de cafè-tertúlia, té l’objectiu, tal i com ha explicat el president comarcal de CDC Xavier Badia, “d’ estrènyer lligams entre els representants polítics de CiU de l’Alt Maresme.
El lider de CXIU a PLF, Xavier Dalmau explica que la trobada servirà per poder intercanviar opinions i transmetre les preocupacions de les seccions locals. Dalmau explica que de la secció local del nostre municipi hi participaran 4 membres.

Abans d’aquesta trobada el portaveu nacionalista visitarà les instal·lacions de la cooperativa agrícola “El progrés Garbí” de Malgrat de Mar acompanyat de la direcció del centre i de la cap de llista de CiU de Malgrat de Mar, Neus Serra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics