El convergent Felip Puig es reuneix amb els responsables de CiU a l’Alt Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
El portaveu de CIU al parlament de Catalunya, Felip Puig estarà de visita avui a la nostra comarca, i aquesta tarda, a 2/4 de 6, es reunirà amb tots els caps de llista de la federació al Centre Cultural de Malgrat de .

Aquesta trobada, que tindrà un format de cafè-tertúlia, té l’objectiu, tal i com ha explicat el president comarcal de CDC Xavier Badia, “d’ estrènyer lligams entre els representants polítics de CiU de l’Alt Maresme.
El lider de CXIU a PLF, Xavier Dalmau explica que la trobada servirà per poder intercanviar opinions i transmetre les preocupacions de les seccions locals. Dalmau explica que de la secció local del nostre municipi hi participaran 4 membres.

Abans d’aquesta trobada el portaveu nacionalista visitarà les instal·lacions de la cooperativa agrícola “El progrés Garbí” de Malgrat de Mar acompanyat de la direcció del centre i de la cap de llista de CiU de Malgrat de Mar, Neus Serra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics