URGENT

Aquesta tarda es posaran a la venda el paquet d’entrada més autocar per anar a veure a Gospel Viu.

Compartiu aquesta història

A partir de les 5 i fins les 9 del vespre seran a la venda el paquet d’entrades més autocar que RP, l’ajuntament de PLF i el grup Gospel Viu posen a la venda per anar a veure a la formació palafollenca a l’auditori de Girona.

El paquet inclou el viatge amb autocar i entrada a platea al preu de 20€, que de fet és el preu de l’entrada a l’Auditori de Girona, ja que el transport està subvencionat per complet pel consistori de PLF.

Aquests paquet d’entrades i viatge, té places limitades i la venda d’entrades es farà sols en 4 únics dies, des d’avui i fins dijous al Mid. Un cop s’acabin les entrades posades a la venda, RP sortejarà alguns paquets d’entrades i viatge entre els seus oients.

El concert es farà mel proper dia 20 d’octubre a l’auditori de Girona i la formació palafollenca s’acompanyarà d’orquestra filharmònica per adaptar simfònicament el seu espectacle The Gospel Experience.
La sortida de l’autocar es farà el dissabte 20 d’octubre a 2/4 de 8 de la tarda des del parc de PLF. El concert comença a les 10 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics