URGENT

Felip Puig assegura que si hi hagués una fiscalia medioambiental, aquesta hauria d’actuar pel cas de la depuradora.

Compartiu aquesta història
El portaveu de CiU al parlament de Catalunya, va ser divendres a l’alt Maresme, on va aprofitar per carregar contra el tripartit i la depuradora del Maresme.

Puig assegura que si a Catalunya hi hagués un fiscal de Medi Ambient de ben segur hagués actuat contra el govern, ja que assegura que després de fer parar un projecte ja iniciat a la pedrera de Montpalau, pel govern de CiU que es va qualificar com a Nyap, el govern tripartit ha marejat la perdiu durant 3 anys, per acabar decidint de nou pel primer projecte convergent.

Puig assegura que per culpa d’aquesta irresponsabilitat s’han estat evocant aigües brutes al mar durant aquests tres últims anys, i que això es deu sobretot a la nefasta, segons Puig, actuació de Salvador Milà, al capdavant de la conselleria de Medi Ambient.

Felip Puig entrevistat per Ràdio Palafolls a Malgrat

Puig va visitar el Maresme per conèixer de prop les preocupacions de les seccions locals del Maresme. Puig va assegurar que és urgent tractar sobre el problema d’infrastructures a la comarca i ho va exemplificar amb el coll d’ampolla, que segons Puig, és l’actual servei de rodalies de Renfe.

A la reunió van assistir membres de diferents seccions locals de CiU. Així va assistir-hi l’alcalde de St Pol Manel Mumbiela i el de St Cebrià de Vallalta, però es va notar la falta de dos dels alcaldes més propers de la federació a la comarca; el de Tordera, Joan Carles Garcia i el de Sta Susanna, Josep Monreal.

En representació de PLF hi van assistir, els regidors Xavier Dalmau i Joan Gallard i membres de base de la secció local.
Dalmau, ens explica que es va parlar a la reunió.

Segons Dalmau en la reunió també es va intuir els canvis que hores més tard es materialitzarien en el congres de CDC on Artur Mas va delegar protagonisme a Felip Puig.

Finalment la reunió de Felip Puig amb les seccions locals de l’Alt Maresme, va durar aproximadament una hora i mitja, i va començar just després d’una visita de Puig a la cooperativa agrícola Progrés Garbí de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics