URGENT

El regidor d’ERC de Blanes Joan Puig, deixarà l’ajuntament de blanes a principis del 2008.

Compartiu aquesta història
El cap de llista de les passades eleccions per ERC a Blanes i regidor des de fa 12 anys, Joan Puig, ha anunciat que deixarà l’acte de regidor de Blanes a principis del proper any 2008. Hi ha anunciat en una entrevista al Punt Diari. A partir d’ara Conxita Boldú el substituirà al capdavant de la formació republicana a la població.

El mateix Puig, que es troba de viatge oficial com a diputat a Namíbia, ha atés la trucada de RP, i ha explicat que el recanvi ja estava previst arrel dels resultats electorals, on Esquerra va perdre un dels 2 regidors que tenia.

Passades les eleccions municipals la clau de la governabilitat la tenien els republicans que havien de decidir si donar l’alcaldia al socialista Josep Marigó, amb coalició amb Esquerra Unida, o bé al convergent Josep Trias amb coalició amb el PP i el PDB. Finalment Puig va donar el vot als convergent, i Trias va ser triat alcalde.

Puig ha volgut deixar clar que la seva marxa no representa un acostament al PSC, i que mentre el pacte amb CIU es compleixi Esquerra el mantindrà. Segons Puig, el candidat socialista Josep Marigó coneixia des de fa temps la marxa del republicà, pel que sino hi ha hagut pacte tripartit és per la manca de voluntat dels socialistes.

Joan Puig, a banda de ser regidor a l’ajuntament de Blanes, és diputat a Madrid, i ha protagonitzat episodis incomodes pel seu partit com l’ocupació de la piscina del periodista Pedro J Ramírez o va mostrar un suport públic als membres de les juventuts d’esquerra encadenats a les portes de la cadena Cope a Madrid. Tampoc el seu vot favorable al nou govern de Blanes, amb CIU, PP I PDB va passar inadvertit als alts càrrecs d’ERC.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics