Mentre acaben les obres de remodelació del servei d’urgències de l’hospital de Blanes s’ha habilitat una porta nova.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’avui dijous, els usuaris del servei d’Urgències de l’Hospital de Blanes hauran d’entrar per un nova entrada provisional, pròxima a la que hi havia fins ara, i que dona accés amb una part del servei ja renovada. Aquesta entrada s’utilitzarà provisionalment fins que s’acabin de forma definitiva les obres de reforma i ampliació. Unes obres que preveuen que acabin a principis d’any, segons la corporació de salut del Maresme i la Selva, que gestiona el centre.

Les obres que es duen a terme al centre hospitalari suposarà duplicar l’àrea destinada a l’atenció de pacients, passant dels 14 boxs actuals a 24, més 4 addicionals dedicats a l’atenció de pacients en estat crític i 5 llits d’observació. La reforma també inclou altres millores estructurals i en la circulació i disposició dels pacients durant l’atenció al centre hospitalari de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics