URGENT

Mentre acaben les obres de remodelació del servei d’urgències de l’hospital de Blanes s’ha habilitat una porta nova.

Compartiu aquesta història

A partir d’avui dijous, els usuaris del servei d’Urgències de l’Hospital de Blanes hauran d’entrar per un nova entrada provisional, pròxima a la que hi havia fins ara, i que dona accés amb una part del servei ja renovada. Aquesta entrada s’utilitzarà provisionalment fins que s’acabin de forma definitiva les obres de reforma i ampliació. Unes obres que preveuen que acabin a principis d’any, segons la corporació de salut del Maresme i la Selva, que gestiona el centre.

Les obres que es duen a terme al centre hospitalari suposarà duplicar l’àrea destinada a l’atenció de pacients, passant dels 14 boxs actuals a 24, més 4 addicionals dedicats a l’atenció de pacients en estat crític i 5 llits d’observació. La reforma també inclou altres millores estructurals i en la circulació i disposició dels pacients durant l’atenció al centre hospitalari de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics