URGENT

El ball d’ahir a la tarda va tancar la 5a setmana de la gent gran de PLF.

Compartiu aquesta història
Durant aquesta setmana s’han multiplicat els actes dirigits a la gent gran del nostre municipi en la seva setmana gran.
Unasetmana que es va tancar ahir al vespre amb un ball amb música en viu, en el que també es va voler reconeixer les parelles que han celebrat aquests 2007 els 50 anys de vida comuna.
En total 4 parelles van rebre aquests reconaixament, amb el que es va posar punt i final als actes de la 5a setmana de la gent gran de PLF. Segons la regidora de Serveis Socials, Dolors Agüera, la valoració d’aquesta setmana ha estat bona:

En aquests últims 7 dies s’han fet Bingos, sortides a Figueres i la Bisbal, excursions al Moli d’En Puigverd, festivals de flamenc o xerrades entre d’altres.
La mateixa regidora repassa algunes de les activitats més participatives, com la caminada i l’espectacle de teatre de divendres, o l’explicació de contes amb els nens de primària.

La setmana de la gent gran es fa coincidint amb el dia mundial de la Gent Gran, que es celebra el primer d’octubre, i que a PLF fa 5 anys que es commemora amb una setmana repleta d’activitats, organitzades pel consistori palafollenc amb la col.laboració dels casals d’avis de PLF centre i del Barri de St Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics