El PLF A amater continua lider de la classificació tot i l’empat a Llagostera.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests no ha estat un cap de setmana molt brillant pels equip de futbol de PLF. 4 empats i dues derrotes.

El PLF A de la categoria cadet va empatar a casa amb el Llagostera cosa que li permet conservar el liderat de la calssificació amb 12 punts els mateixos que el llagostera. Molt pitxor li va anar al PLF B de la mateixa categoria, que va perdre per 4 a 0 al camp del Masnou. Un Masnou que es manté primer de la classificació i el PLF que continua sense sumar cap punt en cap de les 5 jornades disputades.

Curiosos els resultats dels palafollencs a la categoria infantil. En la primera jornada els dos equips van empatar a 4 amb el mateix equip, el Valldemià. Tan el PLF A que jugava en camp contrari come el B que jugava a casa, van empatar els seus esncontres pel mateix resultat i contra el mateix equip: 4 a 4.
En catewgoria Juvenil, els dos equips palafollencs van pedre els seus partits corresponents: El PLF A ho fa fer contundentment contra el Llavaneres, per un resultat de 5 a 2, mentre que el B va perdre per la mínima al camp palafollenc per 1 gol a 2 contra el Vilassar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics