URGENT

El PLF A amater continua lider de la classificació tot i l’empat a Llagostera.

Compartiu aquesta història

Aquests no ha estat un cap de setmana molt brillant pels equip de futbol de PLF. 4 empats i dues derrotes.

El PLF A de la categoria cadet va empatar a casa amb el Llagostera cosa que li permet conservar el liderat de la calssificació amb 12 punts els mateixos que el llagostera. Molt pitxor li va anar al PLF B de la mateixa categoria, que va perdre per 4 a 0 al camp del Masnou. Un Masnou que es manté primer de la classificació i el PLF que continua sense sumar cap punt en cap de les 5 jornades disputades.

Curiosos els resultats dels palafollencs a la categoria infantil. En la primera jornada els dos equips van empatar a 4 amb el mateix equip, el Valldemià. Tan el PLF A que jugava en camp contrari come el B que jugava a casa, van empatar els seus esncontres pel mateix resultat i contra el mateix equip: 4 a 4.
En catewgoria Juvenil, els dos equips palafollencs van pedre els seus partits corresponents: El PLF A ho fa fer contundentment contra el Llavaneres, per un resultat de 5 a 2, mentre que el B va perdre per la mínima al camp palafollenc per 1 gol a 2 contra el Vilassar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics