Comença el curs d’educació ambiental l’Aigua del Maresme per a escolars

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
El Consell Comarcal del Maresme torna a oferir a partir d’aquests mes d’octubre als escolars de la comarca el programa d’educació ambiental l’Aigua del Maresme
L’Aigua del Maresme és un programa educatiu que el Consell Comarcal del Maresme posa a l’abast dels centres docents amb l’ objectiu de contribuir a la formació i sensibilització dels joves perquè facin un ús racional de l’aigua. Per prendre consciència de la necessitat de no malbaratar un bé tan escàs, els estudiants poden fer una visita guiada a l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) de Sant Pol de Mar, a l’estació de tractament d’aigua potable (ETAP) de Palafolls, o a totes dues instal·lacions.
L’any passat van prendre-hi part un total de 2. 300 alumnes de la comarca entre els quals un centenar eren alumnes de primer curs de la ESO de l’institut de PLF. Enguany encara no s’han presentat sol.licituds des dels centres educatius de PLF, tot i que tot just ara s’ha obert el periode de sol.licituts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics