Trobada de CDC del Maresme a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests vespre l’executiva de Convergència Democràtica del Maresme es reuniex per debatre la refundació del catalanisme a Malgrat.

Malgrat de Mar acollirà avui la reunió de l’executiva de CDC a la comarca del Maresme en la que es debatrà la proposta d’Artur Mas, sobre la refundació del catalisme. A l’executiva d’avui hi assistirà el diputat Francesc Homs.

La convocatòria de l’executiva comarcal s’ha fet al centre cultural de Malgrat de Mar, al carrer del Carme, amb l’únic objectiu, tal i com ha explicat Xavier Badia, president comarcal de CDC-Maresme, de reflexionar de manera conjunta sobre el Catalanisme i la seva reformulació, amb Quico Homs, que és qui té la responsabilitat dins del partit de coordinar aquesta reformulació”.
Així explica Xavier Dalmau, líder de CiU a PLF la reunió avui amb Homs.

A la reunió s’ha convidat a les executives locals del maresme, i també als militants de base del partit que hi vulguin assistir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics