URGENT

Trobada de CDC del Maresme a Malgrat

Compartiu aquesta història

Aquests vespre l’executiva de Convergència Democràtica del Maresme es reuniex per debatre la refundació del catalanisme a Malgrat.

Malgrat de Mar acollirà avui la reunió de l’executiva de CDC a la comarca del Maresme en la que es debatrà la proposta d’Artur Mas, sobre la refundació del catalisme. A l’executiva d’avui hi assistirà el diputat Francesc Homs.

La convocatòria de l’executiva comarcal s’ha fet al centre cultural de Malgrat de Mar, al carrer del Carme, amb l’únic objectiu, tal i com ha explicat Xavier Badia, president comarcal de CDC-Maresme, de reflexionar de manera conjunta sobre el Catalanisme i la seva reformulació, amb Quico Homs, que és qui té la responsabilitat dins del partit de coordinar aquesta reformulació”.
Així explica Xavier Dalmau, líder de CiU a PLF la reunió avui amb Homs.

A la reunió s’ha convidat a les executives locals del maresme, i també als militants de base del partit que hi vulguin assistir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics