URGENT

Pràcticament esgotades les entrades de l’espectacle de Gospel Viu a l’auditori de Girona.

Compartiu aquesta història
Tot apunt pel primer concert del Gospel Experience in Simphony, l’adaptació que Gospel Viu a fet del seu segon espectacle , amb arranjaments per orquestra simfònica i Big Band.

El primer concert es farà demà a les 10 del vespre a la sala dimfònica de l’audirori de Girona. Una sala amb capacitat per a més de 1200 persones i que segons fonts de Servicaixa, responsable de la venda d’entrades de l’espectacle, estan practicament esgotades les localitats.

El director de la formació palafollenca, Moises Sala explica què és el que es trobaran les persones que demà vaigin a veure l’espectacle The Gospel Experience in simphony.

Demà serà la presentació de l’espectacle, que es repetirà el dia 10 de novembre per gravar un CD i un DVD de l’experiencia simfònica de Gospel Viu. Tot i que sols hi ha aquestes dues representacions és possible que l’espectacle simfònic de Gospel Viu es pugui repetir, tal i com assegura el mateix Moises Sala, que de tota manera prefereox concentrar-se en l’espectacle de demà dissabte.

Actuació recent de Gospel Viu

Per fer aquests espectacle Gospel Viu ha comptat amb l’ajuda de l’ajuntament de PLF, el consistrori de Girona, el mateix auditori de la ciutat, la Diputació de Girona i d’una empresa privada de St Pol.

L’estrena del The Gospel Experience in Simphony es farà demà a la sala simfònica de l’auditori de Girona a partir de les 10 del vespre. A2/4 de 8 del vespre sortirà l’autocar que aquesta emissora i l’ajuntament de PLF ha preparat per anar a veure el concert a Girona.

I aquesta tarda el programa En Xarxa de RP s’estrena amb una entrevista a Gospel Viu. El programa dirigit i presentat per Jordi Pratsevalls, repassarà l’actualitat i la preocupacions de les entitats locals, tots els divendresde 7 a 8, avui amb l’esplai el pas i Gospel Viu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics