URGENT

La plataforma ciutadana "Salvem La Riera de Malgrat" considera que la proposta de l’ACA es satisfactòria.

Compartiu aquesta història

La gran majoria de l’assamblea va donar ahir el seu vot favorable a aquesta proposta de l’ACA.
Montse Giol, membre de la plataforma explica que, amb aquesta proposta, el poble de Malgrat hi guanya, i espera que el mateix criteri s’apliqui a partir d’ara en d’altres trams de la riera.

Imatge de la protesta a l’agost. FOTO: Benet Garcia

La plataforma confia en els polítics perque són ells qui ara tenen la pilota a la teulada.
Ahir a l’assamblea hi havia representants de totes les forces polítiques del consistori malgratenc.

Teresa Verdaguer d’ERC, valora molt positivament el projecte de l’ACA per les millores que intrudueix. Verdaguer creu que l’ACA els hi posa les coses molt fàcils per poder tirar endavant la proposta presentada.

Neus Serra, de CIU, és de la mateixa opinió i el regidor d’ICVEUA, Josep Maria Lasheras, explicava ahir que la proposta de l’ACA és molt positiva perque és una millora considerable en seguretat i medioambiental.

Precisament aquests consens que reclama Lasheras, va ser un dels punts tractats ahir a la reunió. L’ACA demana consens polític a Malgrat per tirar-ho endavant.

Però que vol dir amb consens?
Segons la convergent Neus Serra, el consens al que es refereix l’ACA és que sigui aprovat per totes les forces polítiques sense exepció.
Sino és així, la propia Neus Serra explica que l’ACA podria tirar endavant el projecte aprovat en el seu dia, i que els veïns van aturar.

En el cas que la proposta es pogués aprovar amb una majoria simple dels regidors, ja coneixem la postura favorable de 3 partits polítics, que sumen 8 regidors, pel que encara necessiterien un regidor més com a mínim per aprovar-ho. Què pensen el PSC, i el PP?

Doncs la representant del PSC ahir a la reunió, la regidora de Medi Ambient Lluïsa Merida, no va voler fer cap tipus de declaració al respecte.

El PP per la seva banda sí va fer declaracions. Anna Vega, la regidora popular explica ahir als microfons que tot i ser una millora, la seva formació encara no té decidit el vot.

L’ACA espera la resposta el proper dia 31 d’octubre, després de la reunió que mantindran els polítics malgratencs a les 12 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics