URGENT

La Plataforma Salvem la Riera de Malgrat ha convocat una nova assamblea demà dijous al vespre

Compartiu aquesta història

La Plataforma Salvem la Riera, ja havia celebrat dilluns passat una assamblea en la que es va donar a coneixer la nova proposta de l’ACA en referència al cobriment de la riera al seu pas pel tram de l’arbreda de Can Feliciano.

En l’assamblea de demà s’acabarà de decidir alguns temes pendents que quedaven i també s’analitzarà la nova situació creada ahir arran de les declaracions de Conxita Campoy en exclusiva a RP, en les que assegurava que no donaria suport a la proposta de l’ACA, una proposta que la mateixa assamblea hi havia votat a favor.

Montse Giol, portaveu de la Plataforma explica els motius principals de l’assamblea de demà.

L’assamblea plantejarà també el nou panorama que existeix des de que coneixen les intencions de 4 dels 5 partits polítics de Malgrat, dels quals 3 votaran que sí i un que no, el PSC, a falta de saber la postura final del PP de Malgrat, una postura que es podria coneixer a principis de la propera setmana. Recordem que l’ACA demana consens per tirar endavant la proposta

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics