URGENT

L’Ajuntament de PLF té reunió demà amb l’ACA per reclamar solucions pel clavegueram de Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

Per la seva banda l’alcalde de PLF assegura entendre el problema plantejat per Malgrat de Mar, però assegura que demà dijous té una reunió amb l’ACA per poder desencallar la situació. A més recorda que part de Ciutat Jardí és de Malgrat i que també es connectarà a la xarxa de clavegueram de Ciutat Jardí la part de la balconada de Malgrat.

Agustí creu que abans de l’estiu podria estar solucionada aquesta situació, i que si finalment no es canvia abans de l’estiu, es demanarà una nova depuradora a la zona final del clavegueram de Ciutat Jardí, per tal que netegi les aigües i es puguin abocar a la riera de St Genís.

Agustí assegura també que les obres del clavegueram acabaran per la primavera del 2008, però que després caldrà que els veïns s’hi connectin, cosa que podria allargar fins a l’estiu la finalització de l’obra.

Segons ha pogut saber aquesta emissora les converses amb el departament de Medi Ambient i amb L’ACA s’estan accelerant per tal d’incloure en els pressupostos del 2008, aquest canvi de canonada entre Malgrat i Pineda, per tal de poder absorbir tota la demanda de la població de Malgrat, i de la totalitat de la població de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics