URGENT

ERC CIU i ICV EUA de Malgrat de Mar demanen a Campoy i als socialistes que reconsiderin la seva oposició a la proposta de l’ACA.

Compartiu aquesta història

En un comunicact conjunt fet arribar avui a la premsa, els grups municipals d’ ERC CIU i ICV EUA de Malgrat de Mar, demanen al PSC local, al govern de Malgrat, que reconsideri la seva oposició a l’avantprojecte segons el que va dir Campoy a RP.

Aquestes formacions polítiques són concients que l’ACA va demanar consens i que per tan si els socialistes s’oposen a l’avantprojecte presentat dilluns passat PER L’ACA, és molt dificil que pugui tirar endavant.

Les tres formacions polítiques malgratenques, a l’oposició, creuen que el projecte té més avantatges que inconvenients. I destaquen que la proposta de l’ACA suposa una integració hidràulica, estètica i ambiental, i la recuperació de l’espai verd que resultava afectat per l’anterior projecte.

Aquestes 3 formacions tenen 8 regidors al consistori, els mateixos que el PSC, pel que el desempat i per tan la clau de la realització de la proposta pot recaure en la regidora del PP de Malgrat Anna Vega.

És per això que la socialista Contxita Campoy, alcaldessa de Malgrat de Mar en minoria, tem una unió de l’oposició i adverteix que Per fer el calaix que preveu la nova proposta s’ha d’actuar en un carrer de Malgrat de Mar i recorda a l’ACA que l’alcaldessa de Malgrat és ella, ja que l’ACA només té potestat indiscutible en la zona de la riera.
La propera setmana l’ACA espera resposta del consistori, el que encara no ha deixat clar l’ACA, és amb quines condicions tirarà endavant la proposta. Es a dir si cal majoria simple dels regidors del plenari o per contra cal unanimitat dels partits polítics.
Paral.lel.lament, aquests vespre es farà una nova assamblea de la Plataforma Salvem la Riera de Malgrat, per analitzar la nova situació creada arran de les manifestacions d’uns i altres i de les possibilitats reals que la proposta de l’ACA es tiri endavant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics