Conxita Campoy creu que l’ACA ha actuat sota pressió política a l’hora de fer un nou projecte.

L’alcaldessa de Malgrat de Mar va fer aquestes declaracions ahir en una entrevista a l’emissora municipal, i assegurava queels partits polítics de Malgrat havien pressionat als seus partits per tal que pressionessin a l’ACA per presentar una nova proposta. Campoy va apuntar directament a ICV EUA de Malgrat de Mar.

Qui ha donat explicacions ha estat el líder de la formació a Malgrat Josep Maria Lasheras. Segons Lasheras la secció local va demanar al partit que en el cas que en el ple s’aprobés la moció que demanava la reconsideració del projecte, l’ACA atengués aquesta petició, però el mateix Lasheras explica que de tota manera l’ACA, si ho ha fet és per que és millor.

Paral.lel.lament segons ha pogut saber RP, l’ACA seguirà el procés de reunions amb l’ajuntament de Malgrat i les formacions polítiques locals per tal de buscar el consens.

Aquesta paraula, consens, continua sent la clau per saber si es tirarà endavant aquesta proposta o no. L’ACA però ha assegurat a aquesta emissora, que si la proposta és acceptada pel ple de l’ajuntament, és a dir per majoria simple, la pròpia ACA assumirà el cost addicional de 320 mil €. Pel que es podria entendre que la proposta es valorarà a partir de la repartició de regidors del ple.

L’ACA va fer un pas més ahir valorant que la nova proposta incorpora una millora important i no prevista en l’altre pla, per eliminar el que la propia agencia denomina punt crític. Es refereix a la renovació del pont del carrer Riera, que amb el projecte aprovat en el seu dia i començat a executar, era una obra que no estava prevista.
L’ACA d’aquesta manera defensa aquesta nova proposta i assegu5ra que buscarà el consens entre les formacions polítiques de Malgrat.

Per la seva banda la Plataforma Salvem la Riera de Malgrat, va acordar ahir engegar la campanya “amb el nou projecte tots hi guayem”. Es tracta d’una campanya informativa per explicar a la població els dos projectes possibles; l’antic i el nou, amb la voluntat que la població s’adoni de les millores, que segons la plataforma, aporta la nova proposta de l’ACA.

Montse Giol, és membre de la plataforma Salvem la Riera de Malgrat.

La campanya informativa repartirà 200 cartells i uns 3000 triptics durant la jornada de demà, i a més es donarà informació personalitzada en diferents punts del municipi malgratenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics