URGENT

Jornada esportiva d’aquests cap de setmana.

Compartiu aquesta història
En futbol, l’amater A del nostre municipi, que continua lider amb 16 punts s’enfronta Lloret B en la setena jornada de lliga al camp dels selvatans.
L’Amater B jugarà alcamp del Valldemià Maristes. Els palafollencs encara no han sumat cap punt en les 2 jornades disputades.

En la categoria Cadet el PLF s’enfronta aquesta jornada al Torreta, en camp propi. Els de casa són 10ens amb 1 punt, mentre que el Torreta encara no ha sumat cap punt.

L’infantil A jugarà aquesta setmana al camp de l’Argentona. Els palafollencs ocupen la 3a posició a la general amb 4 punts, mentre que l’Argentona no ha sumat encara cap punt, i és 11e en la classificació.
L’infantil B en canvi, s’enfrontarà a casa a l’Arenys de Munt. Els palafollencs són 15 amb un punt, mentre que l’Arenys és cuer amb 0 punts.

El juvenil A de PLF s’enfronta al Pineda en camp dels pinedencs que tenen 4 punts, un més que els palafolencs que es mantenen a la 9a plaça.

El B en canvi rebrà la visita del Premià de Dalt. Cap dels dos conjunts ha sumat encara cap punt en aquesta temporada i es mantenen a la part baixa de la classificació.

En Basquet destecar que els nois s’enfronten al St Joanenc lluny de casa. Els PLF tenen 1 victoria i 3 derrotes i el St Joannec, 4 victoris i cap derrota.
Les noies viatgen aquests cap de setmana a la pista del St Gregori. Les noies acumulen 1 victoria i 2 derrotes i les gironines, de moment 3 derrotes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics